DAG 11 – DEADLINE

Dag elf al weer. Langzaam bekruipt me de vraag hoe lang dat virus wel niet door zal gaan met dood en verdriet te zaaien. En hoe lang ik wel niet door zal moeten gaan met elke dag een stukje te schrijven. Eerst was de deadline 6 april, en nu 28 april. Maar waar haal ik al die tijd mijn inspiratie vandaan?

Ach, ik zal er maar niet lang over nadenken. Dat verdomde virus kent tenslotte ook geen dea… dat woord komt ineens wel erg wrang over.

Vooruit, nog maar 27 dagen en 354 shiatsupunten te gaan, dat moet lukken. Ook al zijn natuurlijk niet al die punten even effectief om een krankzinnig virus zo lang mogelijk buiten ons lichaam te houden.

Zee van energie

,We hebben de afgelopen jaren honderd keer meer uitgegeven aan defensie dan aan maatregelen tegen een pandemie’, zegt de Rotterdamse crisis-professor.

 Oefeningen voor zelfdefensie kosten geen cent maar kennen overigens ook geen deadline!!

Geeft u nog steeds meerdere keren per dag telkens 1 minuut krachtig druk op het vierde dikkedarmpunt van dag 1 en het eerste longpunt van dag 2?

Klopt u ook nog steeds elke dag krachtig op uw borst, uw armen en uw benen?

En gebruikt u nog steeds de pollepel van dag 4?

En klopt u nog steeds ook elke dag 1 à 3 minuten met uw vuisten op de zee van energie op uw onderbuik en de poort van het leven op uw onderrug van dag 9?

 ,We komen hier sterker uit.’ Ik ben het roerend met de professor eens.

Tot zover. Blijf oefenen. Tot morgen.

terug naar blogoverzicht

Comments are closed.