Ontspanning

Shiatsu Masunaga Amsterdam

Ontspanning – pure noodzaak

Een theekopje moet eerst leeg zijn voor je het weer kunt vullen. Anders gezegd, optimale ontspanning is een voorwaarde voor optimale inspanning!

Stress is een erg nuttige functie van ons lichaam. Het helpt ons om onder hoge werkdruk toch goed te kunnen presteren. Of om op gevaar alert te reageren. Voorwaarde is wel dat op deze pieken ook momenten volgen van ontspanning. Zodat het lichaam de kans heeft om te herstellen. Of als het ware kan worden reset. Zijn zulke momenten er niet, dan blijven we in de stress hangen. Met op den duur grote gevolgen voor onze fysieke en mentale gezondheid.

Ontspanning is een pure noodzaak!

Shiatsu Masunaga Amsterdam - Ontspanning

Anti-stress methode

Stress wordt veelal ervaren als ‘druk in het hoofd’ en verwoord als ‘het druk hebben’. Shiatsu is een geweldige anti-stress methode omdat het juist gebruik maakt van de toepassing van druk. Diepe, stabiele, externe druk heeft namelijk een uitermate ontspannend effect en zorgt ervoor dat de eigen interne druk kan worden los gelaten. Het resultaat wordt vaak omschreven als ‘meer ruimte’, ‘rust in het hoofd’ of ‘zich herboren voelen’.

Een uur voor uzelf!

Shiatsu is altijd een weldaad, ook als u geen stress of klachten heeft. Deze methode helpt u om (opnieuw) in contact te komen met uw lichaam en innerlijk zijn. Een pas op de plaats te maken en een moment van stilte, rust en welbehagen te ervaren. Terug te komen bij uzelf. Thuis bij uzelf.

Shiatsu biedt gelegenheid voor zelfservaring, zelfreflectie, inkeer en ontspanning.

Na afloop voelt u zich weer opgeladen en kunt u het leven met al zijn verplichtingen weer aan.

SHIATSU : medicijn en meditatie ineen!

 

Kijk ook op:

Shiatsu therapie

Preventie

Nazorg

Afspraak maken: 06-55 55 31 98

Home