DE THERAPEUT

Shiatsu Masunaga Amsterdam

Erkend en ervaren therapeut

Mijn naam is Cordula Quadt. Geboren en opgegroeid in Duitsland, kwam ik in 1987 voor de liefde naar Amsterdam. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met Shiatsu. Na aanvankelijk te hebben gewerkt als vertaalster, voltooide ik in 2004 de Zen Shiatsu opleiding en startte ik mijn praktijk. Na mijn ontmoeting met Ohashi sensei in 2009, volgde ik tot 2013 in Parijs en Italië het Advanced Ohashiatsu-programma en behaalde ik in 2014 mijn lesbevoegdheid in de Ohashi methode.

Inmiddels werk ik als zzp’er zo’n 18 jaar fulltime en met passie als erkend Shiatsu therapeute in het Ondernemers Centrum Muiderpoort in Amsterdam-Oost.

Werkwijze

Ik werk vanuit een holistische visie, altijd kijkend naar de gehele mens. Een behandeling wordt steeds afgestemd op de persoonlijke situatie, behoefte en conditie van elke cliënt. Mijn werkwijze is allereerst een vorm van Zen- of Meridiaan-Shiatsu. Om het therapeutisch effect van een behandeling te versterken, maak ik daarnaast gebruik van drukpunten, echter altijd op een vriendelijke manier en volledig geïntegreerd in een behandeling ‘van mens tot mens’.

Een ander aan te mogen raken, beschouw ik als een groot privilege.

Cordula Quadt Shiatsu Masunaga shiatsutherapie Amsterdamtherapie am

Gevolgde bij-/nascholingen:  

Nascholingen Ohashiatsu®:

Overige nascholingen:

Medisch:

  • Diploma Medische Basiskennis (volgens Plato) behaald in 2015
  • (Meditatieve) reis door het hormoon- en zenuwstelsel (3-daagse), Jan Hoevenaars
  • Kwantumgeneeskunde: fictie of werkelijkheid? (2-daagse), Jan Hoevenaars
  • Diploma EHBO, 2011

Afspraak maken:

tel. 020 – 692 27 93
mobiel 06-55 55 31 98

Home