DO-IN Meridiaan Qigong

Buitenlessen in Amsterdam-Oost

Oosterse oefeningen in de buitenlucht

Het zo lang mogelijk behouden van een goede conditie en gezondheid is een belangrijke pijler van de Traditionele Oosterse geneeswijzen.

Het openen van de meridianen (energiebanen) door middel van zachte strekkingen en bewegingen, en het masseren van drukpunten maken er deel van uit.

afbeelding oefende monniken

Inhoud lessen

Met DO-IN Meridiaan Qigong leer je zelfmassages van de meridianen en drukpunten passend bij elk seizoen. Ook leer je verschillende eenvoudige Qigong-series zoals de Acht Zijde oefeningen of Ba Duan Jin, die je na afloop ook nog lekker thuis kunt doen.

Het doel van DO-IN en Qigong is om de energie (Qi, Chi, Ki) in ons lichaam zonder blokkades te doen stromen. Het resultaat is minder stijfheid, minder pijn, een goede weerstand tegen ziekte.

Heerlijk buiten

DO-IN Meridiaan Qigong is heerlijk om s’ ochtends vroeg buiten te doen! Na het oefenen voel je je fijn, flexibel en fit voor de dag.

Voor iedereen

Er wordt rekening gehouden met de conditie van de deelnemers. De lessen zijn voor iedereen geschikt.

Wanneer:

Elke dinsdag, 8.00-9.00 uur

Waar:

Op het grasveld achter het Manor hotel aan de Linnaeusstraat; te bereiken via de Woltera van Reesstraat of de Oetewalerstraat. Bij regen oefenen we onder een afdakje, bij storm is er geen les.

Kosten:

Eerste les gratis, daarna € 10 per keer; contant of per tikkie na de les

Aanmelden:

Per app of sms naar: 06-55553198 of per email naar: info@shiatsu-masunaga.nl

Meer lezen:

Eight Brocades Qigong Practitioners Experience Health Improvements Beyond Normal Exercise (Study)

Home