Lockdown stress

Shiatsu Masunaga Amsterdam

Lichaam en geest op slot

Afstand houden. Thuiswerken. Mondkapje. Niemand aanraken. Niet naar de fitness, film of theater. Minder bezoek ontvangen. Avondklok. Corona houdt ons in de greep en beperkt onze bewegingsvrijheid. We hebben geen uitlaatklep en dat zorgt voor… lockdown stress.

In een lockdown gaan immers niet alleen onze deuren op slot, maar ook ons lichaam en onze geest. Onze energie stroomt niet goed door. Het gevolg zijn fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

Somberheid, boosheid, agressie, irritatie, lichamelijke spanningen, nekpijn en slaapproblemen zijn niets anders dan opgesloten, opgekropte, stagnerende energie in ons lichaam. Zij is de oorzaak van typische lockdown stressklachten.

Lockdown stress behandeling Shiatsu Masunaga Amsterdam shiatsutherapie

‘Van het slot’ met Shiatsu

Als geen ander complementair contactberoep kan Shiatsu Therapie lockdown stressklachten verlichten.

Door druk met de handen op de energiebanen en acupunctuurpunten, het verbinden van lichaamszones en passieve strekkingen van armen of nek raakt de druk in uw lichaam letterlijk van de ketel.

Shiatsu Therapie haalt uw lichaam en geest als het ware weer ‘van het slot’ en helpt u soepel en buigzaam mee te bewegen met de stormwinden van dit moment.

Bel met 06-55 55 31 98 om direct een afspraak te maken.

Home