DAG 23 – BOOS

Vandaag had ik mijn dag niet. Ik was boos. Ik had het aan de stok met dat viriele virus. Laat het ophouden alsjeblieft. Minder mensen dood. Meer mensen een knuffel. Laat het leven weer doorgaan alsjeblieft.

Wat doe je met je boosheid? Buiten kun je tenminste nog roeien. Maar dat mag NU niet. En hardlopen kan mijn knie niet. Roeien wel. Maar dat mag NU niet.

Bij elk seizoen, orgaan, klimaat, kleur, geur, smaak en element hoort ook een emotie. En bij de lente, de lever, de wind, groen, zuur en hout hoort, ja hoor, boos.

Voor iedereen die van binnen boos of boos is omdat ie NU binnen moet blijven of boos om alles of zo maar boos is, heb ik een fijne oefening:

https://www.shiatsu-masunaga.nl/blog/
lever 3

Ga op uw kleed of bank zitten, trek uw pantoffel uit en trek uw linker voet naar u toe. Neem met uw linker hand uw linker voet in de houtgreep, en uw linker grote teen met uw rechter duim en wijsvinger in de tang. Draai hiermee vervolgens 30 rondjes of zo veel als u nodig heeft met de klok mee.

Trek daarna uw rechter voet naar uw toe, neem met uw rechter hand uw rechter voet in de houtgreep en uw rechter grote teen met uw linker duim en wijsvinger in de tang. Draai vervolgens ook hiermee 30 rondjes of zo veel als u nodig heeft met de klok mee.

Ik hoop dat u zich NU beter voelt en minder boos. Net als ik.

Tot zover. Tot morgen.

Comments are closed.