Verhuur

Praktijkruimte Amsterdam Oost

Verhuur praktijkruimte

Echt waar: ik ben met hart en ziel shiatsutherapeut! Maar het advies dat ik aan mijn cliënten geef, ‘zorg goed voor jezelf, hou werk en privé in balans’, geldt natuurlijk ook voor mij. En één van de dingen die ik tegenwoordig doe voor mijn eigen balans, is om een dag per week minder te gaan werken.

Daarom stel ik mijn mooie praktijkruimte op woensdagen overdag en in de avonduren nu beschikbaar om te delen.

Mijn voorkeur gaat uit naar een vaste huurder collega therapeut (shiatsu, acupunctuur, cranio, coaching e.d.). Uitbreiding naar vrijdagmiddag, zaterdag en zondag of andere avonden is bespreekbaar.

De ruimte:

  • 36 m2 (praktijkgedeelte 26 m2, kantoorgedeelte 10 m2)
  • 1 behandeltafel, 2 futons, 1 rolkrukje, 3 stoelen, 1 kapstok, 2 kamerschermen, 10 matjes en dekens, 2 lades  voor eigen spullen)
  • wachtkamer, toiletruimte en keukentje op de gang

De ruimte is gelegen op de eerste verdieping van het Ondernemers Centrum Muiderpoort in Amsterdam-Oost, achter het  Manor Hotel Amsterdam Linnaeusstraat, op 2 minuten loopafstand vanaf het station Muiderpoort.

Contact:

mobiel (whatsapp) 06-5555 3198, e-mail: info@shiatsu-masunaga.nl