Nieuws

Shiatsu Masunaga Amsterdam

Vergoedingen Shiatsu Therapie  2019

Mijn behandelingen zullen, wel of niet onder de noemer ‘natuurgeneeskundig consult’, ook in 2019 door de meeste zorgverzekeraars worden vergoed. Zoek hier uw verzekeraar en het bedrag dat wordt vergoed.

Behandeltarieven 2019

Kijk hier naar mijn nieuwe tarieven.

Japan

Tijdens mijn vakantie in Japan afgelopen juni nam ik deel aan een driedaagse Shiatsu workshop met speciale aandacht voor de gewrichten. De workshop stond onder leiding van Masanori Okamoto uit Tokyo en werd gehouden op Koyasan, een heilige berg ten Zuiden van Kyoto, in een tempel. Een geweldige ervaring!

Shiatsu Koyasan Japan Shiatsu Masunaga Amsterdam Cordula Quadt

Nieuwe Privacy-wetgeving

Sinds 25 mei 2018 geldt ook voor mij de nieuwe Europese privacy-wetgeving. Lees hier mijn privacy-document.

Verhuur praktijkruimte

Informeer naar beschikbare dagdelen, email: info@shiatsu-masunaga.nl

Shiatsu Masunaga Amsterdam - Shiatsu therapie - shiatsutherapeut - shiatsupraktijk - shiatsubehandelingen - shiatsu cursussen -DO-IN cursussen - meridiaanoefeningen

Home