Meridiaan-Yoga

Meridiaan-Yoga lessen Amsterdam

Wil je balans en lenigheid maar niet naar de sportschool? Doe mee aan Meridiaan-Yoga!

Wanneer:
Elke zaterdagochtend (v/a september) 09.30 tot 11.00

Waar:
Ondernemerscentrum Muiderpoort (ingang West), Domselaerstraat 22

Kosten:
15 euro per les

Graag vooraf aanmelden:
via app, sms, tel naar 06-55553198, of mail naar info@shiatsu-masunaga.nl

meridiaan-yoga amsterdam oost Yoga voor de meridianen

Meridianen zijn energiebanen in ons lichaam. Hierdoor stroomt Ki, onze levensenergie. Ki dat niet goed stroomt, kan worden ervaren als stijfheid, pijn of energiegebrek.meridiaan yoga in amsterdam oost shiatsu masunaga amsterdamDoor de meridianen op een vriendelijke manier en zonder inspanning in verschillende houdingen te strekken, zal ons lichaam energieblokkades opheffen, Ki opslaan en bloed en Ki door het hele lichaam sturen.

meridiaan yoga amsterdam shiatsu amsterdam oostMet als resultaat meer lenigheid, meer energie en minder pijn. Daarnaast helpt Meridiaan-Yoga om te luisteren naar je lichaam, naar binnen te kijken en bewust te worden van je onevenwichtigheden. meridiaan yoga lessen amsterdam muiderpoortMeridiaan-Yoga bevat basisoefeningen en variaties. Een variatie wordt steeds naar twee kanten uitgevoerd: naar links en naar rechts.

meridiaan yoga amsterdam lessen in amsterdam oost Mocht één kant soepeler zijn dan de andere, wat vaak voorkomt, wordt de oefening aan de makkelijke kant wat vaker uitgevoerd. Op deze manier wordt de makkelijke kant geactiveerd en de stijve kant gestrekt.

Meridiaan-yoga Amsterdam lessen in Amsterdam-Oost Shiatsu masunaga Sommige oefeningen zullen voor de één makkelijker aanvoelen dan voor de ander. Dat is normaal want verschillen moeten er zijn.

Voor wie?

Meridiaan-Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer balans en lenigheid en zijn of haar gezondheid zonder inspanning krachtig wil ondersteunen.

Klik hier om je direct aan te melden.

 

Home