Korting voor zorgpersoneel

Terwijl artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel zich in de strijd tegen Corona een slag in de rondte werken, zit ik – en met mij vele andere shiatsutherapeuten – verplicht thuis te niksen. Want mijn ‘niet-medisch contactberoep’ valt voor de tweede keer onder de lockdown.

Juist shiatsu zou in deze tijd een fantastische ondersteuning kunnen bieden. Niet alleen voor thuiswerkers maar juist ook voor zorgpersoneel dat aan de frontlinie staat.

Nu mag ik niet werken en kan ik niets bijdragen. Maar straks, na de lockdown, wil ik artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel bedanken voor hun werk voor ons allemaal.

Jullie ontvangen mijn shiatsubehandelingen met 50 procent korting.

Welkom!

Shiatsu Masunaga Amsterdam korting voor zorgpersoneel

Afspraak maken:

tel. 020 – 692 27 93
mobiel 06-55 55 31 98

Home