DO-IN ochtendcursus

De DO-IN ochtendcursus begint met een actieve warming-up, gevolgd door een voorbereidende Shiatsu en Sokuatsu zelfmassage ter voorbereiding van verschillende meridiaanstrekkingen volgens Masunaga.

Wanneer: 6 mei t/m 17 juni, maandag 9.00 – 10.15 (geen les op 10 juni)

Waar:
Ondernemerscentrum Muiderpoort (ingang West), Domselaerstraat 22

Kosten:
€ 65 (6 lessen), losse les € 13

Graag vooraf aanmelden:
via app, sms, tel naar 06-55553198, of mail naar info@shiatsu-masunaga.nl


Meridianen zijn energiebanen in ons lichaam. Hierdoor stroomt Ki, onze levensenergie. Ki dat niet goed stroomt, kan worden ervaren als stijfheid, pijn of energiegebrek. Door de meridianen op een vriendelijke manier in verschillende houdingen te strekken, zal ons lichaam energieblokkades opheffen, Ki opslaan en bloed en Ki door het hele lichaam sturen. Het resultaat is meer lenigheid, meer energie en minder pijn.

meridiaan yoga lessen amsterdam muiderpoort

Daarnaast helpen meridiaanstrekkingen om te luisteren naar je lichaam, naar binnen te kijken en bewust te worden van je onevenwichtigheden. Sommige oefeningen zullen voor de één makkelijker aanvoelen dan voor de ander. Dat is normaal want verschillen moeten er zijn.

meridiaan yoga amsterdam lessen in amsterdam oost

Voor wie?

De actieve DO-IN ochtendcursus is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer lenigheid en balans en die hun gezondheid op een vriendelijke manier krachtig willen ondersteunen.

Klik hier om u direct aan te melden.

Home